sportcentrum het Activum te Hoogeveen


Bibliotheek Ligne te Sittard-Geleen


Leo Kannercollege te Leiden


Aloysius de Roosten en Vakcollege te Eindhoven


​Winkelcentrum Zijdelwaard te Uithoorn


​Brandweerkazerne te Arnhem


​Multifunctionele parkeergarage RAI Amsterdam

image

Dutch Technology Week een groot succes!

Brainport Regio Eindhoven bracht van 15 mei t/m 20 mei 2017 voor de 6e keer de meest wonderlijke en innovatieve technologieverhalen tijdens de Dutch Technology Week (DTW). JetNet had ons gevraagd om deel te nemen  aan de High Tech 2 Discover dag  op 18 mei om leerlingen uit groep 7 en 8 (+ docenten en directie) van het Primair Onderwijs te enthousiasmeren.

JetNet, het Jongeren en Technologie Netwerk Nederland, is een samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid. Doel is leerlingen van zowel basisonderwijs als Havo/VWO een reëel beeld te geven van bèta en technologie en hen te interesseren voor een bètatechnische vervolgopleiding. Deze dag werd geinitieerd door JetNet junior, dat speciaal gericht is op basisonderwijs.

Brainport levert heel veel topprestaties in de high tech industrie. Bedrijven, overheden en kennisinstellingen werkten samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kon tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen. Tijdens de editie van 2017 was het de doelstelling van Brainport ook weer de  leerlingen uit groep 7 en 8 (+ docenten en directie) van het Primair Onderwijs enthousiasmeren! Wij werken hier uiteraard graag aan mee. Donderdag 18 mei waren wij daarom aanwezig en hebben veel leerlingen op onze stand mogen ontvangen. Uiteraard hopen wij dat we hiermee de kinderen hebben kunnen enthousiasmeren voor techniek, wij kijken in ieder geval terug op een geslaagde dag!
\