Wie zijn we?

Wij zijn een ingenieursbureau op het gebied van installatietechniek, bouwfysica, akoestiek, brandveiligheid en duurzaamheid. Met 70 enthousiaste professionals werken we aan een keur aan zeer diverse projecten. We werken samen met toonaangevende architecten, uiteenlopende opdrachtgevers zoals grote onderwijsinstellingen , gemeentes en vastgoed organisaties. Door maatwerk en een integrale samenwerking komen we elke keer weer tot een optimaal resultaat. Onze collega’s – die vanuit hun passie gedreven zijn in wat ze doen én willen bereiken – maken wie we als organisatie willen zijn. Eigenaarschap voelen en elkaars kennis en ervaring op het juiste moment weten toe te passen is daarbij  essentieel. We staan voor kwaliteit, sociale interactie en verantwoordelijkheid nemen en blijven leren om onszelf te ontwikkelen. Dit doen we o.a. door lunchlezingen en kennisdelingssessies vanuit onze Nelissen academie .

Onderlinge samenwerking en een goede sfeer is ook erg belangrijk. Dit zie je terug in ons ruime kantoor  met flexibele werkomgeving, maar onderstrepen we ook door de fijne dingen die we samen ondernemen zoals gezamenlijke lunches, projectbezoeken, sport clinics en kookworkshops. We hebben de overtuiging dat als een ieder zich thuis voelt en kan zijn wie hij of zij is, de juiste voedingsbodem voor een goede samenwerking en verdere ontwikkeling van een ieder wordt gelegd.

 

Wat maakt ons een fijne werkgever?

 

Samenwerken aan onze geweldige projecten! Mooie of bijzondere gebouwen en complexe vraagstukken.  Al vanaf het beginstadium denken we mee over het realiseren van een optimaal gebouw. We denken in alternatieve oplossingen, en adviseren de opdrachtgever o.a. over budgetten en het waarmaken van duurzaamheidsambities. Het maakt ons werk afwisselend .

We werken in projectteams met daarin modelleurs, ontwerpers en adviseurs. Iedereen brengt zijn of haar expertise in, we doen het samen! We hebben plezier in ons werk!. Ieders inbreng is belangrijk, en samen boeken we resultaten waar we enorm trots op zijn.

Omdat er hard gewerkt wordt is plezier in het werk hebben en houden erg belangrijk. Ook daar hebben we aandacht voor: wat is er nodig om het team optimaal te laten functioneren? Werken met plezier en het hebben van uitdaging is een voorwaarde voor het ervaren succes en trots zijn op je werk.